Het is di 04 okt 2022, 14:31


forum.ultraplatform.nl - Registratie 

Welkom op het forum van Ultraplatform, vereniging ter bevordering van het ultralopen in Nederland.

Door je te registeren voor dit forum ben je automatisch lid van deze vereniging. Het lidmaatschap is gratis, maar lees eerst onderstaande voorwaarden:

1) Registreer je onder je eigen naam (=Roepnaam + Achternaam; beide met een hoofdletter beginnend; voorvoegsels voluit; spaties tussen voornaam, eventuele voorvoegsels en achternaam). Accounts die hier niet aan voldoen worden niet geactiveerd. Vul naderhand s.v.p. in je profiel zelf nog je woonplaats in.
2) Reageer fatsoenlijk en respecteer de mening van een ander. Leiddraad is artikel 1 van de Grondwet: "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."
3) De reactie mag geen scheldwoorden of bedreigingen bevatten.
4) De reactie bevat geen privé-gegevens van derden.
5) Je plaatst geen reclameboodschappen, wel mogen er aankondingen/informatie over ultraloopevenementen geplaatst worden.
6) De redactie behoudt zich te allen tijde het recht voor je reactie te verwijderen dan wel je de toegang tot het forum (tijdelijk) te ontzeggen.


cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
phpBB.nl Vertaling